Màquines d’injecció

1_maquina-injeccio_470C

2_maquina-injeccio-720

A Plascom disposem d’un parc de màquines d’injecció d’última generació i tecnologia d’alt nivell amb el que garantim una fabricació estable i precisa per tal d’assegurar la major funcionalitat i fiabilitat a la producció.

Les nostres màquines estan equipades amb perifèrics per optimitzar tots els processos. L’àrea de producció està totalment adaptada a la gestió integral del producte i té autonomia suficient per realitzar una qualitat preventiva amb les màximes garanties aconseguint el producte amb les característiques demandades.

Actualment comptem amb 12 màquines d’injecció de plàstic amb capacitat de 6,4 Tn a 326,5 Tn. Entre elles, una màquina especial per a motlles de mesura Babyplast. Les mesures entre barres de les màquines tenen de 75mm a 720mm i un volum d’injecció entre 9 a 1000 ccm.

Aquesta diversitat de capacitats del nostre parc de màquines fa que podem adaptar-nos a diferents requeriments dimensionals i tècnics segons les necessitats de cada client. Podem desenvolupar productes, processos i fabricar components de diferents formes i mides per a qualsevol sector, des de petits components d’alta precisió fins a altres de major volum. Realitzem peces en termoplàstics tècnics i convencionals: ABS, ASA, SAN, PA, PP, PC, PVC flexible, TPE-S, etc. Ens adeqüem a sèries curtes, mitjanes o grans i amb terminis de lliurament segons les necessitats de cada projecte.

3_maquina-injeccio-server-nove

motllo-spray_ma_retocada

Gràcies a la disposició del número de Registre Sanitari (RSIPAC) 39.05396/CAT, obtingut al març del 2014, podem fabricar productes plàstics que tinguin contacte amb aliments. El nostre equip humà està experimentat per produir productes de sobre injecció amb peces metàl·liques, de decoletatge, imants, etc.

Gràcies al nostre programa de manteniment preventiu i predictiu tant de les instal·lacions com de la maquinària podem assegurar una gran fiabilitat a tots els processos, aconseguint una mínima minva tant de producte com de temps a causa d’aturades per avaries imprevistes.

En cas que el projecte/client ho necessiti, Plascom pot gestionar el procés de sobre-impressió de decoració amb el sistema de marcatge (serigrafia, làser, tampografia, etc.) més idoni tant per la peça pel tipus de material o sèrie.